Call us: +39 091543506

Hvor kan I blive gift

Palermo

PalermoI Siciliens hovedstad foregår vielsen enten i Villa Trabia eller Villa Niscemi, to adelige villaer, som er en ideel ramme for et romantisk bryllup. Palermo er med sine mange muligheder for originale løsninger på romantiske middage og kørsel til og fra vielsen med karet eller veteranbil osv. et ideelt sted at gifte sig.. Det er her også lettere at finde luksusprægede tilbud, hvilket straks kan blive sværere på de efterfølgende steder.

Corleone

Corleone, som i hele verden er kendt for sin tilknytning til de store mafiafamilier, kan blive den skønne ramme om to unge danskeres bryllup. Folk i Corleone er nemlig usædvanligt hjertelige og tager med varme alle turister til sig – hvilket for øvrigt er tilfældet i de fleste mindre byer på Sicilien. I dag er det stadig muligt at plante et oliventræ på Piazza Danimarca i Corleone og således knytte et særligt bånd til byen. Det er muligt at henlæge bryllupsceremonien til det kongelige jagtslot i Ficuzza skoven.

Sperlinga

SperlingaDenne lille by ligger midt inde på Sicilien og efter en overenskomst med den stedlige borgmester er det lykkedes at opnå tilladelse til at foretage vielser i det nyligt restaurerede slot, som blev delvis udhugget i den gyldne klippevæg i middelalderen. Slottet blev bygget på denne høje klippe, så man kunne overvåge territoriet på alle sider. Under slottet breder den lille by Sperlinga sig med gamle traditioner og hjertelige folkefærd. Byen er kendt for sine grotter, som har været beboede indtil 1962 og i enkelte tilfælde stadig er det.

Alia

Alia ligger et stykke inde i landet mellem frodige marker og med udsigt over et bakket landskab. Det var i gammel tid et vigtigt knudepunkt for al færdsel på Sicilien, da de tre store dale, som deler øen, mødes her. Om foråret er stedet dækket af blomster. Store fåreflokke, der græsser på de grønne marker, fremkalder følelsen af at befinde sig i det fortabte paradis. Her findes et af de mærkeligste eksempler på hulebyggeri på Sicilien. Gurfagrotten er et kompleks af huler, som er blevet udgravet i den bløde klippesten af et ukendt folk for 5000 år siden og har været beboet indtil vor tid. Den største af hulerne, som minder om et kirkerum og helt sikkert har været sæde for gudsdyrkelse, har før dannet ramme om vielser. Borgmesteren har erklæret sig villig til at henlægge ceremonierne i denne suggestive ramme.

GangiGangi

En lille middelalderlandsby, med smalle krogede veje, der snor sig op ad en bjergtop mellem små stenhuse: er der noget mere romantisk? Her kan man blive gift i et rigtig flot, typisk siciliansk palæ, med frescomalerier, som står farverige og elegante, nøjagtig som i det 18. århundrede, da den flotte bygning blev lavet.

Vil du giftes på stranden eller på en klippe ud mod vandet. Her er et par eksempler

bryllup ved kysten i Palermo

Vil du giftes på Sicilien? Skriv til os