Call us: +39 091543506

Palermo

Palermo og dets opland ligger i den nordlige del af Sicilien, ud til den tyrrhenske kyst, og provinsen strækker sig langt ind i landet med bakker og bjerge. Kysten er smukt afvekslende, med både strande og klippeudhæng. Over hele området er der store og små byer (bl. a. Bagheria, Cefalù, Gangi, Monreale, Piana degli Albanesi) som alle har noget at byde på, hvad enten det er monumenter, smukt landskab eller gamle, rige traditioner. Den store Madonie naturpark danner provinsens østlige grænse. Også øen Ustica, hvor det første italienske havreservat blev oprettet, hører til Palermos provins.

Palermo er en enestående by med en lang historie, der går over 3000 år tilbage, Den ligger helt ud til vandet og har et utal af seværdigheder og kunstværker.

Historie Monumenter

Rejse til Palermo

Palermo har en stor lufthavn, Falcone e Borsellino (navnene på de to forhørsdommere der blev dræbt af mafiaen) der ligger 20 km. fra byen. Der er flere gode forbindelser til Danmark som regel med en mellemlanding i en større by i midt- eller Norditalien. I sommermånederne er der direkte fly fra København.

Palermo gamle navn “Panormus” betyder bare havn. Havnen i Byen har faste færgeforbindelser til og fra Genova, Civitavecchia ved Rom og Napoli. Hvis man derfor har tiden til det, er en anden mulighed at køre i bil til Genova og tage bilen med på en af de dejlige både, hvor rejsen  faktisk minder om et krydstogt i Middelhavet.

Vil du bestille en tur til Palermo? Skriv til os.