Call us: +39 091543506

Trapani

Trapani ligger på Siciliens yderste vestlige spids, og er hovedstad til en lille provins som dækker hele øens vestlige område. Det er et meget frodigt land, med den største vinproduktion i hele Italien, hvis rødder går hele 200 år tilbage, da produktionen af likøren Marsala, begyndte, i den lille by med samme navn.

Trapani har en meget gammel historie, og flere monumenter vidner derom. Byen står ved foden af et stejlt bjerg, monte Erice (på toppen af bjerget står den meget lille middeladerby Erice) og den strækker sig ned mod havet på en kroget landtunge.
Langs med den kyststrækning, som fra Trapani går hele vejen ned til Marsala, ligger hvide saltbakker med vindmøller, der med deres store vingeblade står mod havets horisont. Ud for kysten ligger de tre Egadi øer.

Fiskeri har også stor betydning for økonomien, sammen med turisme: mange besøgende rejser hvert år til de arkæologiske parker Segesta, Selinunte og Mozia; til de skønne, fredede naturområder såsom Zingaro reservatet og saltværkerne; til de maleriske byer Sciacca, Mazara del Vallo, San Vito Lo Capo – som ligger lige ud til dejlige strande.

Historie Monumenter