Call us: +39 091543506

Bryllup på Sicilien

Bryllup på Sicilien

På den dejlige sandstrand i Mondello i Palermo. Efter brylluppet

Hvis du tænker på at holde dit bryllup i Italien skulle du overveje at tage ned til Sicilien, som er et af de mest romantiske steder i hele landet.

Tænk at blive gift i en grotte, der som en katedral er blevet udformet af menneskehånd for 7000 år siden!

Eller i et slot, som er udhugget i en klippevæg – eller i Corleone hvor folk stik mod den gængse opfattelse er hjertevarme og gæstfri.

Vi sørger for alle dokumenter på grundlag af en ægteskabsattest, som parret skal have udstedt hos deres kommune. Vi kontakter den sicilianske kommune for at bestille tid og sørger for blomster – krans til brudens hår, brudebuket og knaphulsblomst til brudgommen. Vi sørger for den obligatoriske tolk.

Vi kan desuden give en hel række service, såsom romantisk bryllupsmiddag for to elle flere, musik til vielsen og middagen, foto- eller video service, confetti (sukkermandler) i tylspose med brudeparrets navn, som det bruges på Sicilien, hestevogn eller veteranbil til og fra vielsen, leje af brudekjole, damefrisør m.m.

Bryllup på SicilienSicilien er stedet, hvor man i århundreder tilbedte kærlighedsgudinden, Venus, højt oppe på en bjergtop hvor gudindens tempel i den lille by Erice skuede ud over havet og en stor del af Sicilien. Hver nat blev et bål antændt for i mørket at lede sømænd og vandrende og minde dem om kærlighedens betydning.

Sicilien er også stedet hvor dødeverdenens konge grebet af vild kærlighed bortførte frugtbarhedsgudindens smukke datter, Proserpina, der plukkede blomster ved Pergusasøens bredder, og hvor, Ceres, hendes mor, overvældet af sorg, ledte efter hende og af guderne opnåede, at datteren otte måneder om året kunne stå op fra de dødes rige. Derfor er foråret på Sicilien usigeligt rigt, og øen dækkes af blomster, når Proserpina vender tilbage. Af taknemmelighed lærte Ceres sicilianerne at dyrke korn og den dag i dag ser du hendes værk i de uendelige hvedemarker, som dækker den indre del af Sicilien, og som i oldtiden under Roms herredømme gav øen tilnavnet “det romerske kornkammer”.

Hvilket sted kunne være bedre end myternes ø til denne vigtigste dag i dit liv?

Her kan du finde nogle forslag, men der er rigtig mange andre muligheder. Skriv og få et helt personligt forslag: info@sesicilien.dk

Vil du giftes i Italien? Vælg Sicilien! Skriv til os
Romantisk-bryllup-på-stranden

Efter et skønt bryllup ved solnedgang i Mondello, Palermo

Bryllup på det mest romantiske sted i Italien
Goethe, som rejste Italien rundt i 1787, kom også til Sicilien og skrev i sin rejsedagbog: Italien uden Sicilien efterlader intet billede i sjælen. Nøglen til alt er på Sicilien

Et øjeblik af en højtidelig ceremoni på stranden i Palermo