Bryllup på Sicilien, den mest romantiske ø i Middelhavet

Kærlighedsmyternes ø
Sicilien er stedet, hvor man i århundreder tilbedte kærlighedsgudinden, Venus, højt oppe på en bjergtop hvor gudindens tempel i den lille by Erice skuede ud over havet og en stor del af Sicilien. Hver nat blev et bål antændt for i mørket at lede sømænd og vandrende og minde dem om kærlighedens betydning.

Hades og Persephone
Sicilien er også stedet hvor Hades, dødeverdenens konge, grebet af vild kærlighed, bortførte frugtbarhedsgudindens smukke datter, Persephone, der plukkede blomster ved Pergusa søens bredder, og hvor, Ceres, hendes mor, overvældet af sorg, ledte efter hende og af guderne opnåede, at datteren otte måneder om året kunne stå op fra de dødes rige. Derfor er foråret på Sicilien usigeligt rigt, og øen dækkes af blomster, når Persephone vender tilbage. Af taknemmelighed lærte Ceres sicilianerne at dyrke korn og den dag i dag ser du hendes værk i de uendelige hvedemarker, som dækker den indre del af Sicilien, og som i oldtiden under Roms herredømme gav øen tilnavnet “det romerske kornkammer”.

Hvilket sted kunne være bedre end myternes ø til denne vigtigste dag i dit liv? Så hvis du tænker på at holde dit bryllup i Italien, skulle du overveje at tage ned til Sicilien, som er et af de mest romantiske steder i hele landet.

Ægteskabsregisteret skal underskrives af brudepar og vidner
Bryllupsmiddag på den gamle badeanstalt i Mondello
Bryllupsmiddag på den gamle badeanstalt i Mondello
En flot brudekage
En flot brudekage
Brudepar i Mondello
Brudepar i Mondello

Hvor skal brylluppet stå?
Tænk at blive gift i en grotte, der som en katedral er blevet udformet af menneskehånd for 7000 år siden! Eller i et slot, som er udhugget i en klippevæg – eller i Corleone hvor folk stik mod den gængse opfattelse er hjertevarme og gæstfri. Mange har foretrukket et bryllup på en af de mange strande der findes overalt på Sicilien. Vi foreslår og sender dig billeder og beskrivelser – hvis ikke du foretrækker at undersøge stedet selv på et weekendbesøg.

Vores assistance
Vi sørger for alle dokumenter på grundlag af en ægteskabsattest, som parret skal have udstedt hos deres kommune. Vi kontakter den sicilianske kommune for at bestille tid og sørger for blomster – krans til brudens hår, brudebuket og knaphulsblomst til brudgommen. Vi sørger for den obligatoriske tolk.

Vi kan desuden give en hel række service, såsom romantisk bryllupsmiddag for to elle flere, musik til vielsen og middagen, foto- eller video service, confetti (sukkermandler) i tylspose med brudeparrets navn, som det bruges på Sicilien, små poser med ris til at kaste på brudeparret, hestevogn eller veteranbil til og fra vielsen, leje af brudekjole, damefrisør og alt til lejligheden hørende.