Catania e Acireale

Domkirkepladsen i Catania
Domkirkepladsen i Catania

Du bliver hentet på dit hotel for at besøge Catania, den næststørste sicilianske by, som ligger ved den ioniske kyst for foden af den majestætiske vulkan Etna.

Det er en livlig by med masser af barer, restauranter og butikker. Vi spadserer gennem det gamle bycenter med de kunstneriske barokke bygninger, og går ikke glip af et besøg på den store Piazza Duomo med den enorme barokke katedral, der er viet til St. Agata. Midt på pladsen står Fontana dell’Elefante, symbol på Catania.

Vi ser via Etnea, den centrale hovedgade med elegante butikker og pæne caféer og barer, og besøger det imponerende slot Ursino, den romerske Odeon og det smukke Bellini Teater. Bare få skridt fra den elegante Piazza Duomo kan du besøge det støjende og farverige fiskemarked, La Pescheria, hvor mange mennesker shopper hver dag, ikke kun for fisk, men også for grøntsager, ost, frugt osv.

Turen fortsætter med en fascinerende kørsel langs med kysten, den såkaldte Riviera Ciclopi, mod Acireale. Vejen snor sig efter den barske kystlnje og går gennem byer med maleriske huse og små fiskerlandsbyer såsom Acitrezza og Acicastello. Her kan du se de enorme lava klipper som kyklopen kastede efter Odysseus.

Vi standser også i Acireale, den største by i dette område, med en naturlig terrasse med udsigt over havet. Du kan her beundre de smukke barokke bygninger, der kranser det gamle centrum, såsom katedralen og rådhuset, og der er tid til at smage en lækker siciliansk is!

Afsætning på dit hotel.

 

Priser

Turens varighed
4 timer

Antal deltagere
minimum 2 personer

Inkluderet
  • Transport med deluxe bus eller privat bil
  • Alle nødvendige udgifter til parkeringspladser og ZTL
  • Engelsktalende guide
  • Moms
Ikke inkluderet
  • Indgangsbilletter
  • Alt det som ikke er nævnt under inkluderet