Lær at lave den arabiske ret cous cous
Dette madlavningskursus afholdes af kokken Marilù Terrasi, som i mange år har arbejdet for at bevare traditioner og teknikker, hvad angår tillavning af cous cous i Trapani. På hele østkysten af Sicilien har denne specielle ret, som stammer fra den arabiske domination, overlevet i århundreder.
Marilù har i mange år været forsker ved Instituttet for Folkelige Traditioner ved Fakultetet for Litteratur og Filosofi ved Universitetet i Palermo og studeret den sicilianske kultur indenfor kunst, musik, sang, skikke og gastronomi. Hun vil fortælle dig hemmelighederne bag tilberedelsen af cous cous og lære dig kunsten ved “incocciata”, det vil sige omdannelsen af semulje til “cous cous”, dens tillavelse, de mange krydderier og de ingredienser, der skal til – alle på basis af lokale råvarer.
Efter tillavningen serveres de tilberedte retter til prøvesmagningen. Alle deltagere vil modtage videoen “Fra forsyningskæden til tallerkenen” med tekst på italiensk og engelsk og et deltager bevis.
Laboratoriet koster €. 80,00 pr. Person