Ægte siciliansk brødbagning

Om brød og tid

Ting ta’r tid, siger vi ofte, og der er ting, der har deres helt egen rytme, som vi er tvunget til at følge. En af de ting er bagning af brød med surdej. Vi har derfor kombineret et kursus i denne antikke kunst med en workshop, hvor coachen Beppe Castellucci vil føre os gennem en indsigtsfuld debat om vores forhold til tid netop med udgangspunkt i brødbagning. I vil sammen foretage en refleksion over det moderne liv med dets stressende rytmer, mangel på tålmod og få muligheder for at standse op for at tænke over, hvad vi egentlig vil med vores tid.

Sicilien har siden romernes herredømme over øen været et vigtigt kornkammer for hele Italien. I dag er nogle af de antikke kornsorter blevet genoptaget og den mel, der kommer af disse kornsorter, er meget eftertragtet. Maurizio Li Destri, som er mester i brødbagning, vil lære jer alle kneb om surdej og forarbejdning af brødet. I vil få mulighed for at se en stenovn i funktion og føle jer hensat til andre tider.

Frokosten består af sicilianske specialiteter tillavet af friske produkter og det dejlige friske brød.

Hold på mindst  6 personer og maximum 20.



Undervisning i brødbagning

Pris per person

Inkluderet

  • Undervisning i brødbagning ved Maurizio Li Destri
  • Workshop om tid ved coachen Beppe Castellucci
  • Frokost inklusive lokal vin
  • Det brød, man bager, kan tages med hjem.

Ikke inkluderet

  • Transport til stedet (kan beregnes hvis ønsket)
  • Alt andet som ikke er angivet ovenfor