
Lav dit eget sicilianske påskelam
Dette lille kursus går ud på at lære at lave det typiske sicilianske påskelam (skønt det er muligt at lave det året rundt). Denne model er typisk for Favara i en sådan grad at stedet bliver kaldt “la città dell’Agnello Pasquale” (Byen med Påskelammet).
Denne delikatesse tilberedes med marcipan og er fyldt med pistaciemasse – både mandlerne til marcipanen og pistacienødderne produceres i området. Vi benytter en gammel opskrift, der er blevet overleveret fra mor til datter, og som gør denne delikatesse uforlignelig.
Efter vi har fået en velkomstdrink, går vi til arbejdet og tilbereder mandel- og pistaciemassen. Derefter vil I lære at forme og dekorere et lam på cirka 500 gram. I kan tage det med eller, hvis I foretrækker det, kan det spises på stedet.
Pris
Antal deltagere
Min 2 personer
Max 20 personer
Inkluderer
- Velkomstdrink
- Tilberedning af mandel- og pistacie dejen
- Formning og dekoration af et lam, der vejer ca. 500 gram
- Smagning af påskelammet
- Indpakning og emballering af lammet
Varighed
- 3 timer
Location
På Marzipan Museet, efter anmodning
Sprog
Klassen afholdes på engelsk eller italiensk, med oversættelse på andre sprog efter anmodning