Et typisk siciliansk marcipan påskelam
Det typiske påskelam af marcipan som det laves i Favara

Lav dit eget sicilianske påskelam

Dette lille kursus går ud på at lære at lave det typiske sicilianske påskelam (skønt det er muligt at lave det året rundt). Denne model er typisk for Favara i en sådan grad at stedet bliver kaldt “la città dell’Agnello Pasquale” (Byen med Påskelammet).

Denne delikatesse tilberedes med marcipan og er fyldt med pistaciemasse – både mandlerne til marcipanen og pistacienødderne produceres i området. Vi benytter en gammel opskrift, der er blevet overleveret fra mor til datter, og som gør denne delikatesse uforlignelig.

Efter vi har fået en velkomstdrink, går vi til arbejdet og tilbereder mandel- og pistaciemassen. Derefter vil I lære at forme og dekorere et lam på cirka 500 gram. I kan tage det med eller, hvis I foretrækker det, kan det spises på stedet.

Pris

Antal deltagere

Min 2 personer
Max 20 personer

Inkluderer

  • Velkomstdrink
  • Tilberedning af mandel- og pistacie dejen
  • Formning og dekoration af et lam, der vejer ca. 500 gram
  • Smagning af påskelammet
  • Indpakning og emballering af lammet

Varighed

  • 3 timer

Location

På Marzipan Museet, efter anmodning

 

Sprog

Klassen afholdes på engelsk eller italiensk, med oversættelse på andre sprog efter anmodning