Madkursus hos Annalisa
Den typiske sicilianske kage "cannolo" kræver lang tilberedelse

Lær at lave siciliansk mad hos Annalisa

En sand rejse gennem tiden. Det er et rigtigt siciliansk hjem med antikke møbler, en gammel pladespiller, en original skrivemaskine og en atmosfære af Sicilien som øen var lige efter anden verdenskrig, med en duft af genfødelse og fornyelse uden at forsømme traditionerne.

I køkkenet, såvel som i hverdagen, hersker bedstemødrenes læresætninger om sund kost og arbejdsmetoder. En vigtig del af undervisningen består i at vise ”eleverne” at man må tage sig den tid, der skal til, når man laver mad på Sicilien og ligeledes glæden ved tilberedelsen af hver ret, selv den enkleste. Det er en fornøjelse for hjerte og gane at nyde den enkle og naturlige smag af den sicilianske mad og for øret at lytte til historierne bag de forskellige retter.

 

Pris per person

Antal deltagere

Min 2 personer
Max 15 personer

Inkluderer

  • Velkomstdrink
  • Et madlavningskursus med økologiske, lokale produkter og tilberedelse af en tre retters menu
  • Siddende spisning af de tilberedte retter med vand, frugt og lokal vin
  • Fortælling om de tilberedte retter med henvisninger til historier og traditionen bag hver enkelt

Varighed

  • 4 timer

Location

Hjemme hos Annalisa

 

Sprog

Klassen afholdes på engelsk eller italiensk, med oversættelse på andre sprog efter anmodning