Hvad kan du få gratis på Sicilien?

Villa Dafne, en ferie i landlige omgivelser
Villa Dafne, en ferie i landlige omgivelser

Dette er betingelserne for at deltage:
Den sicilianske regionale regering har lavet et fremstød for at fremme turismen på Sicilien. Det er derfor muligt at få en gratis overnatning for hver to, man betaler. Du vil også kunne vælge en gratis guidet tur, medens du er her og det er ligeledes muligt at få et tilskud til flyrejsen.

Du skal henvende dig til et autoriseret siciliansk rejsebureau, i dette tilfælde Sicilian Tourist Service (info@stsitalia.it), som vil være dig behjælpelig med at booke hoteller, bondegårdsferie eller B&B og opnå den gratis nat eller nætter – dog højst to gratis nætter per person. Den eneste betingelse er, at der skal bookes indenfor samme kategori (eller kun et trin højere eller lavere) af hoteller, bondegårdsferie eller B&B.

Hotelophold
1 gratis overnatning hver tredie nat (op til maksimalt 2 nætter), i et af de hoteller eller B&B som tager del i initiativet

Gratis oplevelser
En gratis oplevelse, som kan vælges mellem udflugter, guidede ture eller dykning.

Rabat på transport
50 % rabat på billetprisen til nationale og internationale fly eller færger, skibe og hydrofoils til Sicilien og de små øer (for nationale fly og fra Europa er den maksimale rabat 100 €, mens den for internationale flyvninger er 200 €. Der er ingen rabat på billetter, der koster mindre end 50 €, undtagen i tilfælde af billetter til de mindre øer, hvor der ikke er nogen minimums omkostninger). Fly rabatterne er gyldige for rejsepakker indtil den 30/9/2023 (undtagen juli og august).

Oplysniger
Hvis du er interesseret, kan du kontakte os. Det skal være os en fornøjelse at sende dig et prisforslag.

Du kan få flere oplysninger på vores engelske hjemmeside https://www.seesicily.top/ eller på den Sicilianske Regions officielle hjemmeside om initiativet  https://www.visitsicily.info/en/seesicily/

Hvis du vil kigge på de hoteller og B&B som deltager i initiativet kan du downloade en liste her.